Kuluttajatuotteet

Tuotemerkit

Useissa tuotteissamme on sydänmerkki, joka kertoo, että tuotteessa on alle kolmannes kovaa rasvaa. Margariinimme sisältävät runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahapot tekevät sydämelle hyvää osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Ne vaikuttavat myös kasvuun ja kehitykseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Terveellisten rasvojemme ja levitteidemme avulla terveydestä huolehtiminen on entistä helpompaa!TUOTTEEMME VALMISTETAAN VASTUULLISESTI TUOTETUSTA SEGREGOIDUSTA PALMUÖLJYSTÄ.

 

rspoKaikissa Bunge Finland Oy:n valmistamissa kuluttaja- ja suurkeittiötuotteissa käytetään ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) -standardin mukaista vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm oil, SG).

Bungen arvojen mukaisesti kaikkien maanviljelyn arvoketjujen tulee olla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja kansantaloudellisesti paikallisille yhteisöille kannattavia. Haluamme, että käyttämämme palmuöljyn tuotannossa suojellaan alueita, joilla on korkea luonnonsuojeluarvo ja/tai runsaat hiilivarannot, minimoidaan kasvihuonekaasupäästöjä, hyödynnetään vastuullisia viljelykäytäntöjä sekä suojataan työntekijöiden ja paikallisten yhteisöjen oikeuksia.

Käyttämällä segregoituja palmu- ja palmunydinöljyjä tuotannossamme varmistamme suoran tuen sellaisille palmuöljyplantaaseille, jotka toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Segregoitu tuotantoketju varmistetaan pitämällä palmuöljyn kuljetus ja käsittely erillään muista palmuöljylaaduista, toisin sanoen sertifioimalla koko tuotantoketju ja -laitos. Tämä kaikki edustaa yhtä askelta edemmäs kohti jäljitettävää ja läpinäkyvää tuotantoketjua ja antaa meille mahdollisuuden vaatia yhä korkeampia standardeja, yhä konkreettisemmassa muodossa. Hankimme jatkossakin levitteissämme käyttämämme palmuöljyn tuottajilta, jotka todistetusti toimivat RSPO:n kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti.

Lue lisää RSPO:n periaatteista ja kriteereistä täältä

Täältä näet edistymisemme 

 

 

Tuotemerkkeihimme kuuluvat: Keiju, Alentaja, Sunnuntai

Keiju margariinit

Tarkoin valituista raaka-aineista valmistettujen, runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on kotimainen rypsiöljy. Tuotteet sisältävät lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen välttämättömiä rasvahappoja sekä runsaasti luuston kehitykseen tarvittavaa D-vitamiinia. Leivälle, paistamiseen ja leivontaan.

 

 

Alentaja levitteet

Alentaja on rypsiöljypohjainen, tehokkaasti kolesterolia alentava, hyvänmakuinen levite. Säännöllisesti ja yhdessä terveellisten elämäntapojen ja monipuolisen ruokavalion kanssa käytettynä se alentaa tutkitusti ja turvallisesti veren LDL-kolesterolia 7-10 % 2-3 viikon aikana.

 

Sunnuntai leivontamargariinit

Sunnuntai Leivontamargariineja on käytetty suomalaisissa kodeissa jo yli 40 vuotta. Ne ovat kokonaan kasviperäisiä rasvoja leivontaan, joista löytyy myös täysin laktoositon vaihtoehto. Valikoimasta löytyy myös Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmiste, joka on heti käyttövalmis rasva sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Nestemäisen olomuotonsa ansiosta sitä ei tarvitse sulattaa erikseen ja siten se sekoittuu helposti taikinaan.

 

 

Sunnuntai valmistaikinat

Sunnuntai Sunnuntai valmistaikinoilla leivot nopeasti ja kätevästi sekä arkeen että juhlaan. Taikinoista voit valita sopivimman tuotteen makeaan ja suolaiseen leivontaan. Valmistaikinat säilyvät hyvin pakastimessa ja ovat leivontavalmiita noin puolessa tunnissa.

 

 

Keiju öljyt

Keiju Rypsiöljy soveltuu erinomaisesti salaatinkastikkeisiin sekä paistamiseen, leivontaan ja uppopaistamiseen. Keiju Auringonkukkaöljy sopii parhaiten salaatinkastikkeisiin, majoneesien valmistukseen sekä leivontaan.